Vi presenterer

Under Fjordkonferansen 2015 held Elisabeth Busengdal og Finn Ove Båtevik presentasjonen «Alternative arenaer i integreringsarbeidet – den katolske kyrkja som bindeledd mellom arbeidsinnvandrarar og lokalsamfunn». Konferansen finn stad på Hotell Alexandra i Loen 18.-19. juni. Presentasjonen byggjer på Elisabeth si masteroppgåve i samfunnsplanlegging og leiing ved Høgskulen i Volda.

På bildet ser du Finn heilt til venstre, og så kan du gjette kven Elisabeth er.

Frå venstre rundt bordet: Finn Ove Båtevik, Vegard Selheim (masterstudent Kulturmøte), Elisabeth Busengdal (masterstudent Samfunnsplanlegging og leiing), pater Ole Martin Stamnestrø (sogneadministrator, Vår Frue katolske kyrkje, Ålesund), pater Waldemar Jachymzak (kapellan, Vår Frue).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *