Forskargruppa

Forskargruppa
Frå venstre: Marte Fanneløb Giskeødegård (sosialantropolog), Finn Ove Båtevik (samfunnsgeograf), Lars Julius Halvorsen (sosiolog), Anders Aschim (teolog og historikar).

For tida er fire forskarar og to masterstudentar knytte til det tverrfaglege prosjektet «Ora et labora. Katolske arbeidsinnvandrarar på Sunnmøre». Her er dei, i arbeid med analyse av spørjeskjema (øvst) og på besøk i den katolske prestegarden i Ålesund (nedst).

Frå venstre rundt bordet: Finn Ove Båtevik, Vegard Selheim (masterstudent Kulturmøte), Elisabeth Busengdal (masterstudent Samfunnsplanlegging og leiing), pater Ole Martin Stamnestrø (sogneadministrator, Vår Frue katolske kyrkje, Ålesund), pater Waldemar Jachymzak (kapellan, Vår Frue).
Frå venstre rundt bordet: Finn Ove Båtevik, Vegard Selheim (masterstudent Kulturmøte), Elisabeth Busengdal (masterstudent Samfunnsplanlegging og leiing), pater Ole Martin Stamnestrø (sogneadministrator, Vår Frue katolske kyrkje, Ålesund), pater Waldemar Jachymczak (kapellan, Vår Frue).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *