All they do is Win!

Konsertanmeldelse Cinnamon City

Av Anders Horvei

Rokken, Volda – 25.februar 2017 kl.23:00

VEKA i Volda byr hvert eneste år på mange spennende artister og gode konsertopplevelser.
Årets VEKA var ikke annerledes og avsluttet en flott uke med en utsolgt konsert med de gamle kjenningene Cinnamon City.

Cinnamon City er et rockeband som består av tidligere studenter ved Høgskulen i Volda. Bandet ble startet som et «Open Mic» band i 2013, og har med årene blitt et fast innslag på Rokken-scenen. Bandet spiller gamle kjente låter som får i gang både allsangen og dansefoten.

Konserten gikk av stabelen den 25. februar som alltid på Rokken. Dørene inn i lokalet åpnet kl 21 og og kl 23 kom det plutselig en «mashup» av diverse sanger ut ifra anlegget. Under dette lydklippet kom bandet på scenen og startet herligheten med sangen «Lose Yourself» av den kjente rapperen Eminem. Det var tydelig at bandet hadde det ivrige publikumet i sin hule hånd fra første tone.

Bandet leverte hit etter hit, og stemningen fra start ble bare høyere og høyere, med et publikum som sang av full hals til sanger som «Lets get it started», «Dangerous», «Getti’n jiggy with it», «No Diggity», «Euphoria» og mange flere.

Etter litt over en time fortalte Cinnamon gjengen at de var kommet til siste sang. Dette ble møtt med litt buing og stønn fra publikum, men humøret gikk opp igjen da man skjønte at siste nummer var «All I do is Win», originalt av DJ Khaled. Publikum sang med av full hals og dansegulvet kokte. En skulle trodd at stemningen ikke kunne blitt bedre, men det viste seg at det var absolutt mulig. Midt under sangen smalt det. Det regnet konfetti, som ble skutt med seks rør fra forskjellige steder i rommet.
Dette er noe folk som har vært på Cinnamon konsert før er forberedt på, men stemningen steg ganske noen ekstra hakk.
Men sangen måtte en gang ta slutt, og Cinnamon City gikk av scenen til stormende jubel og den sangen publikumet på Rokken alltid synger etter en konsert, nemlig «Seven Nation Army» av The White Stripes.
Men Cinnamon gjengen hadde fremdeles et par sanger på lur, og etter en kjapp tur bak sceneteppet kommer de ut igjen til enda mer jubel.
Bandet leverer deretter «Locked out of Heaven», «Forgot About Dre», før de kommer til den egentlige avslutningen. Vokalisten Kathrine stiller seg midt på scenen og viser hva hun kan mens hun synger «Chandelier». Kathrine gir alt hun har og det høres nesten ut som det er Sia selv som stod der og sang.

Sangen må ta slutt og med det var konserten ferdig. Bandet takker for seg og forlater scenen, til mer jubel og nok en gang et publikumskor som synger «Seven Nation Army».

Dette var tredje gang undertegnede opplevde fenomenet Cinnamon City, og jeg kan si at dette var den beste konserten jeg har sett dem levere.  Bandet viste nok en gang at det både er flinke musikere og at de har det morsomt på scenen, og ikke minst at de vet hvordan de skal velge sitt repertoar for å gi publikum hva de vil ha.
Adrian holder seg stødig bak trommesettet. Even leker seg med de fire strengene på bassen sin. Åge storkoser seg med gitaren sin. Eskild spiller både gitar og rapper. Katrine er både høyt og lavt. Daniel viser seg like dyktig bak pianoet som han er med en mikrofon i hånden.
Stemningen blant publikum var på topp hele konserten, stemningen blant alle frivillige på jobb ved Rokken var helt i taket, og på scenen hadde leverte bandet det de skulle og mere til! They got Jiggy with it!

Alt i alt vi jeg si at denne konserten fortjener terningkast 5 og jeg gleder meg til neste gang bandet kommer på besøk, som erfaringsmessig sannsynligvis ikke blir så lenge til.

 

Bilder er tatt av Erik Lothe Jørgensen og brukt med hans tillatelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *