Brenn, Brenn, Brenn!!

Brenn, Brenn, Brenn!! – Rokken i Volda

Foto og tekst: Asle Hansen

Brenn etablerte seg i 2019 og reiste seg fort til å bli en av de alle beste liveartistene i landet. Ikke lenge etter deres fremkomst spilte de på store festivaler som Roskilde, Malakoff og Øyafestivalen med stor suksess. Dette var med på å skape det kritikerroste, halvgale rockebandet som vi kjenner i dag, og den 19. september 2019 fikk Studenthuset Rokken og rundt 500 konsertglade studenter i Volda oppleve en brennheit opptreden.

Det er noe ved Brenn, og måten de spiller på som beviser at rocken fortsatt i 2019 kan være fri, uredd og fargesprakende. Brenn debuterte i oktober 2019, da de slo igjennom med albumet «Elsker», som satt grunnsteinen for Brenn sin suksess i tiden fremover og beviste at de var kommet for å bli. Debutalbumet sto for to Spellemann-nominasjoner under kategoriene «Årets rock» og «Årets gjennombrudd og Gramo-stipend».

Under den lille festivalen Bygdesus, i den lille bygden Volda var det torsdag 19. september duket klart for at Brenn skulle spille på scenen på Studenthuset Rokken. Brenn solgte ut billetter som varmt brød, og stemningen nedenfor scenen var heit.

Brenn stiger ut på scenen i energisk og god stil, og beviser straks for publikum at dette er en konsert som vil få deg til å svette. Vokalist og gitarist Edvard Smith Save setter i gang tunge, heftige gitarriff, som får beina til å riste, mens trommis Rémy Malchère Pettersen slår løs og gir publikum akkurat den intensiteten de lengter etter. Vokalist Edvard er uten tvil frontfigur i bandet, og beviser det gang på gang ved hjelp av sin kraftige stemme. En av grunnene til at Brenn har fått den oppmerksomheten som liveband som de har i dag, er innsatsen til alle i bandet under en konsert. Det finnes nesten ikke et øyeblikk hvor de står i ro, og de danser enda mer enn publikumet på første rad. Edvard har en utrolig god kommunikasjon med publikum, og har en gave for å få dem med på de villeste stunts. Stagediving er ikke et sjeldens syn under konsert med Brenn, og lik med sin navnebror i Honningbarna, hopper Edvard Save ofte ut blant publikum.

Hele konserten er preget av intens, varm og dansbar musikk, det er nesten umulig å ikke bevege på seg. Brenn fortjener all ros de har som en av de beste liveband i hele Norge nå, og vi gleder oss vilt til hva de vil finne på videre.

Sammenlagt er dette en utrolig god konsert, den hadde alt man så etter. Som navnet tilsier så var stemningen brennheit, intens og heftig og alt i alt en forestilling verdig en av Norges beste liveband.

Brenn, Brenn, Brenn!! – Intenst

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *