Hit eit steg, og dit eit steg

Eg teiknar, studerer og grublar. Det er vanskeleg og utfordrande å skulle drive seg sjølv framover!! Men eg har for tida god hjelp frå Bert Dodson, gjennom boka hans «Keys to drawing». Eg kjenner at eg verkeleg trur på det han vil fortelle meg. Noko av det kjenner eg igjen frå kurset eg var på i Oslo, og som såleis vert ei stadfesting for meg om at «dette er bra». Noko viser direkte link til Betty Edwards, og viktigheita av å SJÅ og å bruke høgresida av hjerna. Andre ting er heilt nytt for meg, og eg får fleire aha-opplevingar! Eg trur kanskje det som inspirerer meg aller mest, er at han er opppteken av «restatement», istadenfor å viske ut. Han seier at ei teikning med fleire strekar, berre gir meir liv til den. For meg er det absoluttt med på å ufarleggjere teikninga, at alle strekar er bra strekar!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *