Kven blir årets matkulturbloggar?

Eg  er stolt av studentgruppa sine faglige prestasjonar og arbeidsinnsats med blogging. Tusen takk for at de har lagt igjen mange digitale spor for studiet Mat, kultur og konservering ved Høgskulen i Volda og ikkje minst fordi de har delt matkulturell kunnskap med andre!
 
Smakfulle bloggpremiar. Foto Kari Ryslett.
Å lese kvarandre sine bloggar er verdifullt og det har vorte ein tradisjon med bloggpreminering. Vår eiga interne kåring av dei beste blogginnlegga skjer på den siste samlinga før jul og utdeling av premiar, heder og ære skjer under julemiddagen fredag 1. desember.
Kategoriane er:
1. Beste blogginnlegg om sylting, safting og   hermetisering
2. Beste blogginnlegg frå familiedagen på Haualeite
3. Beste blogginnlegg om takke- og tradisjonsbakst til julehøgtid
4. Beste blogginlegg om konservering av kjøt
5. Årets matkulturbloggar

Kriteria er: gode bilde, lesbar tekst, bra faglig nivå og rett og slett di subjektive meining om korleis som er eit lesbart, ryddig og kjekt blogginnlegg ser ut! Kven kan stemme? Alle studentane skal stemme anonymt på alle kategoriane,
Torsdag 30. november 2017 . Lærarane Kari og Ammar har dobbeltstemme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *